Rakennuspäiväkirja

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Hikinen päivä

Hautovan helteinen ilma helli meitä seinäntasoittajia koko viikonlopun. Muutaman huoneen saimme jo kahteen kertaan tasoitettua. Saumauskone osoittautui oivalliseksi. Se toimi varmasti ja teki homman nopeaksi. Olin epäluuloinen moista muovihärpäkettä kohtaan.

Huomenna aloitetaan rappusten tekoa. Kirvesmies tekee sen ja mun pitäisi piirtää ohjeet hänelle. Ajatus on kirkas, mutta katsotaan mitä mieltä timpuri on.

Pyyhekuivain pitäisi sijoittaa johonkin fiksuun paikkaan. Kylppärissä ei ole oikein sopivaa paikkaa. Kuivainten hintaskaala on melkoinen: clasohlsonin kuivain maksaa satasen ja Nordhemin lähes tonnin. Designin puolesta eroa ei mielestäni juuri ole. Täytyypä mennä clasulle paikan päälle katsomaan millaisia vehkeitä oikein kauppaavat.

Niin ja sitten meillä kävi vieraita Saksasta. Söpöintä heistä emme olleet ennen nähneetkään.

Ilmankuivaaja 

Harmaan laatan valinta on vaikeaa

Väliaikainen vedenlämmitin lattiankuivaukseen

Saumaus kävi nopsasti saumauskoneella, "banjolla"

Hanarasioiden valutuet vaati vähän virittelyä

Tytöt viihtyi raksalla Bambi-leffan parissa

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Harmaan laatan valitseminen on kyllä vaikeaa! En tiedä teidän tilannetta, mutta kyllä meillä naisillakin on vaativat tehtävät. (oletan,että tuon valinnan takaa löytyy nainen:)Ei sen laatan sovi taittaa tiettyyn väriin, ei kiiltää liikaa, ei olla liian röpelöinen tai sileä...se on vaativaa hommaa!=)

Unknown kirjoitti...

Tietokone on ainakin se paras mahdollinen :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti etenee! Harmaan laatan valinta on kyllä haastavaa.. ;)

Blogissani on muuten teille tunnustus. :)

Iikka kirjoitti...

Mistä/miten toi teidän tilapäinen lattianlämmityslaite toimii? Voisi olla hyvä ratkaisu meillekin tässä muutaman viikon päästä kun on laatta saatu jonkin verran kuivamaan ensin!

Mia kirjoitti...

Hienolta näyttää! Mihin laattaan sitten päädyitte ja miten seinien tasoitus sujui? Tsemppiä, kohtahan teillä alkaa olla jo valmista. :)