Rakennuspäiväkirja

maanantai 1. elokuuta 2011

Teippausta

Kirvesmies aloitti työt tänään. Kiinnitettiin yhdessä höyrynsulkua välikattoon. Hän teki myös ullakon ja korotetun välikaton seinää. Minä teippasin muovia kiinni aina iltaan saakka. Käytän Rakonor Sitko -teippiä. Se vaikuttaa mainiolta teipiltä verrattuna muihin myytävänä oleviin höyrynsulkuteippeihin. Sitä on suositeltu TM Rakennusmaailmassa ja mm. täällä  Ikävä kyllä sitä myydään Vaasassa vain K-Raudassa. Pakko alentua tuohon huonon palvelun mekkaan. Unohdin muuten mainita viime postauksessa, että lauantaina asenneltiin ylimääräiset tuulenohjaimet. Eli nyt tuulenohjain nousee 1,5 metriä yläpaarretta ylöspäin, jotta tuuli ei pöllytä ja lumi kastele villoja. Kiitos Jussille avusta!Lepäsin lattialla ja tarkkailin työmme jälkiä

1 kommentti:

Ukko-Tonttu kirjoitti...

Hienosti etenee - ja mitä tuohon muoviin tulee niin ostin pari vuotta sitten rullan K-Raudasta ja en ole kuuna päivänä moista kohdannut.

Yhden vuoden aikana se - siis talven ja kahden kesän aikana sen koostumus muuttui niin että se repeili palasiksi kuten ohut jää ensi pakkasilla!

Hyvän teipin saamisessa on myös ollut ongelmia.