Rakennuspäiväkirja

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Digitaaliset laitteet hajoilevat

Jännä juttu, että en ole huomannut muissa blogeissa puhetta tavallisten digikameroiden ja kännyköiden sopimattumuudesta raksahommiin. Ensin teki kiinalainen ZTE Blade tenän. Kuuloke sirisee ja vinkuu niin ettei sitä voi enää käyttää. Avaamallakaan en saanut putsattua. Täytyi vaihtaa vanhaan noksuun, joka sentään vielä pelittää. Sillä ei vain voi ottaa kunnon kuvia sirpaloituneesta linssistä johtuen.

Digikamera teki tänään lopullisen lakon. Rohinaa on kuulunut jo pidemmän aikaa linssien välistä. Tänään se sanoi vain tylysti että "E18". Onhan se jo vanha, joten saan hyvän syyn lähteä kamerakaupoille :) Ja yritän pitää siitä parempaa huolta.

Ei siis kuvia tänään.

Aijoo, soitin Simons Husille ja sanoivat että ensi maanantaina alkavat asentaa alajuoksuja ja tiistaina elementit asennetaan. He saattavat toimittaa autotallin materiaalit jo tällä viikolla mikäli saavat kattotuolit valmiiksi (kai joku alihankkija tekee niitä). Voi siis olla että viikonloppuna päästään ihan oikeasti oikeasti rakentamaan taloa!

3 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

On ihan viisas veto pitää varapuhelimia pöytälaatikossa. Raksahommissa ne ovat nimittäin aika kevyttä tavaraa. Muutaman kuukauden rakentamisen jälkeen, kannattaa ihan mielenkiinnosta vilkaista "Noksun" kannen alle, sinne missä on akku ja sim-kortti. Näky on melkoinen, sen voi taata. On purua ja pölyä ym. moskaa. Pikkuvinkki, puhelimista alkaa ensimmäisenä hajota mikrofonit - ne menee tukkeeseen! Rakennusalalla työskentelevän isännän puhelimet on KAIKKI kohdanneet em. lopun :))

Ukko-Tonttu kirjoitti...

Eukko ompeli iPhone 4 puhelimelleni "taskun", lipallisen pussin ja on pysynyt puhtaana. Ainoa outo piirre on se kun tuo farkkukangas kerää kosteutta itsestäni.

Ja kun tulee oikein paskainen paikka otan vanhan N91 esille :-)

PS. Kamerani, Canon linssin suoja tahtoo aina mennä jumiin purujen ja pölyn takia. Toistaiseksi paineilma on auttanut.

Otto100 kirjoitti...

Hain tänään anttilasta uuden kameran alennusmyynneistä. Täytyy säilyttää sitä autossa eikä taskussa. Ei se taida muuten kestää.

Voisin vielä yrittää putsailla vanhaa kameraa ja kännyn kaiutinta paineilmalla. Jos kamera alkaa toimimaan, voisin antaa sen tytöille. Tykkäävät räpsiä sillä muutenkin.