Rakennuspäiväkirja

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Ennen valua

Pitkä raksapäivä vaatii veronsa
Mummo ja pappa ovat tehneet pitkää päivää raksalla meidän kanssa. Ollaan tehty vaikka ja mitä. On niitattu tuulensuojia, naulattu aluslaudoitusta, taiteltu tuulenohjaimia, kasattu telineitä, maalattu, siivottu, villoitettu, asennettu ikkunapeltejä, naulattu ruoteita, väkerretty irroituskaistoja, pursotettu uretaania, siivouttu, iloittu, räyhätty, huudettu, naurettu, soiteltu, siivottu, siivottu ja siivottu.

Väärien kattoristikoiden muutostyöt alkavat vasta elokuun alussa, joka viivästyttää kirvesmiehen työn aloitusta. Onneksi hän sai rukattua aikataulua sen verran että kerkeää projektiimme mukaan. Eli elokuun alusta kirvesmies aloittaa sisäkaton rakentamisen ja tekee väliseinät.

Maanantaina tehdään sisäpuoliset LVI-työt ja perjantaina valu. Tulee kiireinen viikko.

Tein muuten itselleni pienen punaisen muistivihkon, jossa on kolme otsikkoa: TEE, SOITA ja KYSY. Jokaiseen kohtaan tuli heti yli kymmenen ranskalaista viivaa. Vihko laski kummasti stressiä :)

Irroituskaistojen kuvitustyö meneillään

Katon pellitystä

Esikoinen rakensi kiikarit
Ruoteiden katkaisua. Paljon yksityiskohtia=aikaa menee.

Telineet kattomiehille

Taloon uretaania, styroksisuikaleita ja tuulenohjaimia.

Mummo villoitti autotallin ja minä leikkaan viimeisiä paloja

2 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Raksa näyttää olevan varsinainen pikkuväen puuhamaa, ei tartte viedä tenavia erikseen huvipuistoon :) Teillä on kunnon draivi päällä rakentamisessa, hienoa!

Otto100 kirjoitti...

Tuntuu olevan päivästä kiinni, miten muksut viihtyy raksalla. Tänäänkin he naulasivat tyytyväisenä pari tuntia. Mutta toisenlaisiakin päiviä on ollut :)